Saturday, March 5, 2011

Nak PMR ade hati nak maen games

Hi readers.







Air holicks dah jadi favaourite drink aku lah. setiap pagi mesti turun bawah minum air holicks. sedaapp. tehee =). ape motive aku story pasal bende nie. =.= aku rase kan cepat sangat masa berlalu. pejam celik, pejam celik dah nak dekat ujian bulan march. pejam celik lagi, dah PMR. wheee, tak sabarnye nak merdeka. hehehe. minggu lepas pergi maen bowling. best lah jugak, walaupun bola tu bagai mencemburui diriku dengan menggulingkan dirinya ketepi hingga masuk longkang. -,- (kalo x pandai tu cakap je lah, nak cover konon :-P)



aku pergi dengan maksu. danni pown ikot. kitorang pegi maen BOWLING dekat mines je. takde lah pergi jauh sangat kan (^^) oke, kene amik maksu kat bandar tasik selatan dulu, baru boleh pergi same-same. dalam kereta tu akulah yang kene jage budak kechik tuu. nasib baek dye tak nages. kalo dye nages, menggelabah jugak aku dibuatnye. huhuhu.







so, macam biaselah boys VS girls . tengok sape lagi terel kan. mestiah girls kan? sape setuju, angkat kening. Firdaus, Haziq, Hijjaz, Syahmi, Amir, Ana, Izzati maen game nie. laki lagi banyak kan. so, ade lah yang tak berape terel masok kumpulan girls. mane aci ouh, budak laki sume terel2. sume pernah maen. aku nie macam terhegeh2 nak kejar diorang. bile dah same markah. diorang pulak dapat dropkan sume pin yang ade kat situ. susah gilakk nak kejar diorang.




aku asyik amik bola no 9 jee. tu pown bagi aku terlalu lah berat =.= nak hayunkan bola tu rase macam paru-paru, kidney sume nak terkeluar <-- oke itu tipu hehehe. maksu pulak bagi semangat kat aku ngan akak suruh hayun kuat2 bola tu. dengan kudrat yang ade, kakak aku hayun bola tu. tapi paling memalukan, bola tu terjatuh ke belakang. HAHAHAHA. sakit perut aku gelak kat belakang. orang cine kat sebelah tu WOOO . muke dye macam risau jee bola tu kene muke dye. dasyat betol akak aku nie. ganas XD .. oke overall budak laki menang. takpelah, aku pown bukannye pandai sangat maen bende alah nie =P , over jee lebih. tehee sorryy.





hey guys. tak salah kan kalau nak maen games sebab nak hilang kan stress?? tapi masalahnye aku nie stress ke? huhuhu . selase haritu aku jadi conduct games EXPLORACE. aku jage checkpoint 3 kowt. soalan dye macam kacang jee =.= , rase macam tak best jee tak buli diorang. lepas habis sume soalan aku pown jalan2 lah visit checkpoint orang laen. by the way, u know what. kesian satu group nie. asyik salah jee. hehehe. diorang kene lepas kan ikatan tali yang sungguh berbelit-belit, kene asingkan balek kacang merah+beras+kacang dal+kacang hijau. macam2 lagi lah. huhu, terubat hati aku tengok diorang kene buli. =D (jahatnyee aku).





hari khamis pulak library ade games FEAR FACTOR . bunyi games tu macam menarik je kan (^^) but, u know what? games tu kene maen dengan ulat.. euuuww, tak sanggup aku nak masuk. orang yang jadi conduct games tu punye lah berani. Ainshah. dye pegang ulat tu macam dye pegang pasir tau tak? T.T yusuf pulak kene kan aku, dye baling ulat tu kat aku. jahatnyee kau! tau lah kau berani kan =P , padan muke tak menang. hihihi. wardah pun masok skali. dye maen tolak je ulat2 yang besar tu sebab nak amik gambar yang paling bawah. aku pown OMG! terel gilakkk. and mesti lah aku dengar suare orang menjerit. hihihi, kesian diorang aku kene kan =D





oke dah habis hari aku kene kan orang. harinie, hari yang aku sendiri yang terkene =.= buli balek , tak baek diorang buat aku camnie T.T aku masok EXPLORACE SCIENCE CLUB dengan iwani. join lah group Ain, Amira Zafira, Aida, Diana, Hanna and sape entah lagi, aku tak berape kenal. so, memang susah lah! clue dye tempat yang ade roda 2. aku pown macam what? takkan nak cari satu2 kat basikal@motor tuuu. dah lah bende tu kechik. haish, kus kus semangat betol lah! and bile aku terjenguk2 kat salah satu motor tu. ade abang tu dye kate kat aku "tengah tengok ape nie adik?" aku pown dah merah muke menahan malu. abang tu senyum jee. huh, memang memalukan diri betol lah! sumpah aku tak nak carik dah -.-




dah berape minit kitorang carik, akhirnye jumpe jugak. and the question is 'what is the most sensitive part at the eye?' bile nak pegi ke station laen kitorang kene jawab soalan tu dan menari lagu korea. what the __________ =,= memalukan! and banyak lagi lah kitorang kene buat. kene carik clue kat bangunan baru, kat pagar sekolah, kat tank belakang sekolah, computer lab. fuhh. pennaddd. dan dah habis sume clue. the end, time to rest.




so, minggu depan exam. OMG ! asyik leka dengan permainan sampai lupe aku nak exam. so, kene struggle sikit nie. dah lah 85 baru A. nak pengsan aku dengar. so, FARHANA CHAIYYYOOKK .. bai
My Photo
Nur Farhana | 15 | Just an ordinary girl | SMK Bandar Tun Hussein Onn 2 | Cheras, Malaysia